‘
‘
معرفی دوره آموزشی متد CounterPoint: How to use it in your Music
متد CounterPoint: How to use it in your Music نوشته ی جان کالینزبه سیستم های
شمارشگر در اجرای موسیقی می پردازد .
و چگونگی استفاده از این سینم ها را ئر Counter Point: How to use it in your Music به بیانیساده و شیوا بیان می کند.
متد CounterPoint: How to use it in your Music Music در حقیقت نمونه ای بسیار عالی برای افرادی است که به تازگی می خواهند مفهوم ضرباهنگ، سیستم های شمارشگر نت، و دستگاه های مدرن در این حوزه مانند مترونوم های کلاسیک و دیجیتال را بشناسند . البته Counter Point: How to use it in your Music به هیچ وجه محدودیت سنی ندارد و هر نوازنده ای می تواند از مطالب بسیار مفید آن بهره ببرد.
در آکادمیشما را با انواع متدهای شمارش که در متد CounterPoint: How to use it in your Music آمده است آشنا خواهیم کرد.
تاریخچه ای مختصر از سیستم های شمارشگر در متد متد CounterPoint: How to use it in your Music :
اغلب کتاب های مشهور با سیستم شمارشگر نقطه ای فاکس در کار تئوری کار می کنند؟ از زمان پیدایش این دستگاه در سال 1725 میلادی ، این سیستم توسط مشاهیر بسیار بزرگی در تاریخ موسیقی مورد استفاده واقع شده است.
The Study of Counterpoint
در متد Counter Point: How to use it in your Music به بیان این قیاس ها پرداخته می شود.
یو هان سباستین باخ، به وسیله این سیستم نظام موسیقیخود را حفظ می کرد، لئوپولد موتزارت پسر نابغه ی خود را با همین روش آموزش داد، هایدن هر کدام از دروسش را با روش مدیکولوس تدریس می کرد، و بتهوون این سیستم را مرجعی موثق برای ساخت بزرگترین شاهکارهایش که در کل تاریخ موسیقی بی نظیر و یکه اند ، می
دانست. لیست بلند بالایی از اساتید بزرگ و نامی قرن 19 میلادی به این سیستم وویرایش دوم آن رجوع می کردند و بنا بر گفته ی استاد بزرگ موسیقی معاصر، پاول هیندمیت، این روش قریب اکثر به اتفاق اساتید بزرگ موسیقی معاصر را راضی نموده است
.
متد Counter Point: How to use it inyour Music در کتاب می نویسد، شاید کمپوزیسیون کرافت واقعا ً در ساخت روش فاکس بد عمل کرده باشد؟ یا گرادیوس؟ آنها به صورت استاندارد از این سیستم بهره نمی بردند.
در دوره های آکادمی ما به طور مفصل به این سیستم ها در قبال هزینه ای بسیار ناچیز خواهیم پرداخت.
بدون دیدگاه